jueves, 15 de mayo de 2008

Grafitis i brutícia per tot arreu












A la plana web de l'Ajuntament es pot llegir un text que barreja el valencià i el castellà, gens significatiu fins el punt k
"Agranar i netejar les places i carrers de la localitat mitjançant una avançat sistema mixt de bufada i aspiració. Desde el 1 de Febrero de 2004 los servicios de limpieza los realiza la empresa XXX, que tiene organizado los servicios del siguiente modo: a) Servicio de barrido manual y mecanizado en zona urbana. b) Servicio de barrido especial mecanizado en zonas peatonales. c) Servicio especial de limpieza de zonas de juegos infantiles. d) Servicio de limpieza quincenal de todos los polígonos industriales. e) Servicio vespertino de repaso de zonas con contenedores. f) Servicio diario de recogida de excrementos de animales. g) Servicio de limpieza del mercado ambulante. h) Servicio de limpieza de domingos y festivos. i) Servicio de limpieza de fiestas en general. j) Servicio de limpieza de baldeo de aceras. k) Servicio de limpieza de grafitis, papeleras, carteles y mobiliario. l) Servicio de limpieza mecanizada de patios de colegios. L´horari de prestació és de matí i vesprada, de dilluns a diumenge. Els esdeveniments festius es netegen de manera puntual i específica".

Jo, sense buscar-les, m'he trobat aquestes dos pintades al poble. No són més que dos exemples, hi ha moltes més. Algú sabria dir cada quant de temps netejen els grafitis?

Al mateix text es llig que hi ha un servei especial de neteja de zones de jocs infantils... els recomane que passen per la Plaça de la Llibertat. També hi ha compromís de netejar quinzenalment els polígons industrials, doncs, que no donen una volteta pels Mollons i Bovalar.

I vos mostre una tercera foto de brutícia a la Carretera d'Aldaia, feta un dia entre setmana, per la vesprada... Les graneres eixe dia no passaven per allí.

Tot i això també podem prendre consciència tots i totes. Si ens aplicarem, molts carrers lluirien més nets... Ja sabeu, Alaquàs, entre tots i totes més neta.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Si vols més mira els barracons del Sanchis amb les pintades, dins del centre i ja veurem quan de temps estaran. Ningú les veu?

Converses al Carrer Major dijo...

Hola, en primer lloc gràcies per haver deixat el teu comentari.
Sembla efectivament que ningú les veu però nosaltres podem denunciar-les a través d'estos forums lliures i participatius.
Fes-me arribar les fotos de les que parle i les publicarem amb molt de gust... Ojalà les elimen abans de que me les faces arribar serà simptoma de que es prenen la neteja seriosament.