sábado, 10 de mayo de 2008

Vesuvius i Delfín: una història pareguda









La història de Delfín m’ha recordat molt a la de Vesuvius. S’enrecordeu d’ell? Va ser aquell Stradivarius -propietat del futbolista Gianluca Viali- que va visitar Alaquàs per participar de l’obertura del Castell-Palau d’Alaquàs. Venia de Cremona-ciutat agermanada- i envoltat de extraordinàries mesures de seguretat. Va ser un luxe poder escoltar-lo! En eixos moments s’alçaren algunes veus crítiques que no veien massa bé el cost que havia tingut dur l’afamat violí al nostre municipi. Però sóc dels que pensen que valia la pena. Així és que vaja per avançat la meua felicitació per aquella gestió cultural.

Hui hem conegut una història similar a través dels mitjans de comunicació. Similar per la repercusió que ha tengut que un antic violí aterre en terres espanyoles. En esta ocasió el nom de l'instrument musical és “Delfin” que esta nit serà acariciat per la japonesa, Akiko Suwanai, que actúa en la VI edició del Festival de Música Clàssica organitzat a l’auditori de Boadilla del Monte (Madrid). Diuen els que han tingut l’oportunitat d’escoltar la combinació Akiko Suwanai-Delfin que la seua música és única.

Art, bellesa i història sembla que és la barreja perfecta per a qualsevol ocasió. I jo propose, perquè no rebre a Delfín en Alaquàs. Un bon moment seria el dia de l’obertura i recuperació de La Casita Blanca... si és que arribem a aconseguir-ho. Vos agrada la idea?

No hay comentarios: