lunes, 5 de mayo de 2008

Mª Amparo (la filla de Freddy-Tele Freddy) a Super Modelo 2008


No m’ho podia creure quan m’ho digueren però, era cert. Maria Amparo la filla del mític Fredy (aquell que en el seu dia, no se hui, tenia una televisió on es projectaven pel·lícules X, i aquell mateix que va formar part de la plantilla de col·laboradors/es de Ràdio Alaquàs, aquell que no faltava cap dia d’estiu a la piscina i aquell que haguera desitjat en més d’una ocasió un contracte laboral de l’Ajuntament...) te una filla participant al programa de Cuatro, “Super Modelo 2008”.
Es diu Maria Amparo, te 20 anys, assegura vindre d’una família pobra i que està actualment aturada. Ha segut de les últimes en incorporar-se a l’espai televisiu i ja ha estat víctima de les crítiques dels super models, super guays, super guapos i super tot, que participen en esta edició. “No entiendo que hace una chica así aquí”, “Habían chicas que lo merecían más” són tan sols dos exemples dels comentaris deixats caure davant les càmeres.
Sempre s’ha dit que la bellesa està en l’interior de les persones i esta xicona del nostre poble està demostrant ser una xica humil, simple i espontània... potser açò haja estat el que ha dut al jurat a seleccionar-la perquè si l’objectiu és altre... caldrà actuar...
El motiu de dedicar-li a esta jove xiqueta el post és per a que entre tots/totes contribuïm a que no arribe a passar el que es pot intuir que acaben ridiculitzant una veïna d’Alaquàs, crescuda en el marc d’una família particular.
Maria Amparo potser no tinga una bellesa tòpica i típica, estandarditzada i estereotipada però potser siga una bona persona. No ho se, perquè ja dic que fa molts anys que li vaig perdre la pista... era només una xiqueta alta i prima.
En aquesta edició els concursants viatgen al segon creuer més important del món, ple de luxes, i aquesta també està sent una bona oportunitat per a Maria Amparo que hui, des de Palma de Mallorca, ha dit que no havia viatjat més lluny de Ciudad Real.
Maria Amparo és molt entranyable... per això estes paraules de hui.
Molta sort Maria, li desitje de cor que li ixca be l’experiència al reality!!!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Fredy no va morir?

Anónimo dijo...

Recolcem doncs a María Amparo. Que podem fer?

Converses al Carrer Major dijo...

El diari Levante en la seua edició de dimecres va dedicar a aquest tema una pàgina. El signava una periodista, veîna del nostre municipi... Si ha conegut la noticia per nosaltres, s'alegrem i li donem l'enhorabona pel reportatge.

Anónimo dijo...

radio alaquas sigue silenciada por los mandatarios de nuestro pueblo. Fuera manipulacion. Que nos devuelvan la voz.

Converses al Carrer Major dijo...

Entenc el comentari de l'anònim últim com un missatge que encoratja a parlar de la ràdio en aquest blog?
M'ha rondat la idea de parlar de l'emissora, donat que amés està ubicada pròxima al Carrer Major però encara no tinc clar com enfocar el tema perquè desconec el fons de la qüestió.
Sí sabia, per la resta de blogs, que estava previst reanudar les seues emissions el 2 de maig i sembla no ha segut així, no?
Amés, a l'enquesta, como podeu comprovar, vos anime a pronunciar-vos al voltant de les vostres prioritats i sembla que la ràdio local no es troba entre d'elles.Pel moment, el canvi del govern és la resposta guanyadora. Açò ve a demostrar als que governen que el tema de la ràdio preocupa només a uns quants frikies, els mateixos que fem servir els blogs.
Si voleu trencar amb aquest estereotip ja sabeu que podeu fer arribar tots els comentaris que vullgau a través d'aquest blog o al correu electrònic.
Ahir m'arriba un mail que m'anima a llegir aquest blog, http://novalpena.wordpress.com/
Recordeu que sempre que els vostres comentaris siguen respectuosos/es seran acollits.

Anónimo dijo...

Per favor, els responsables d'aquest blog han d'esborrar l'ultim comentari sobre María Amparo. Una acusació de prostitució és molt greu i més si es anònima.

ascolti dijo...

per a esborrar el comentari deus de fer click a la paperera que apareix.

Converses al Carrer Major dijo...

He esborrat un comentari per insultar a Maria Amparo, si precisament vam publicar el post és per ajudar-la, no per clavar-se amb ella de manera crec poc encertada.

Anónimo dijo...

LO DE LA PROSTITUCION NO ES UNA ACUSACIÓN, ESQUE ES CIERTO, SI NO OS HABEIS ENTERADO VOSOTROS NO ES CULPA DE NADIE.