viernes, 16 de mayo de 2008

Jesús Caldera: "La gente vota por sus valores y sus sentimientos, no por políticas concretas"


El Ministre de Treball, Jesús Caldera, ha analitzat amb el diari Levante la seua gestió i el repte de la fundació ideològica del PSOE que dirigirà.

I jo me pregunte, per què votem els alaquasers: per sentiments, a la persona, al polític, al partit, a les polítiques que desenrotllen?

Si voleu col·laborar amb els vostres comentaris ens donareu a conèixer per què votem, majoritàriament, al PSOE, en Alaquàs.

Molts de vosaltres, segurament, s'heu plantejat aquesta qüestió més d'una vegada. Veritat?



1 comentario:

Anónimo dijo...

He llegit al blog Foto Denuncia que el 50% dels usuaris d'eixe portal te una mitjana de 30-40 anys. Trobe que els lectors de la resta de blogs tenen la mateixa edat, aproxidament. És eixa gent, la gent jove, la que pot possibilitar el canvi en Alaquàs.
Històricament, la gent ha votat majoritàriament al PSOE per tradició familiar i per conviccions, tot i que poc a poc el PP ha anat guanyant terreny.
Passa que molts són els que pensen que "más vale malo conocido que bueno por conocer" i passa també que tot i que Alarte era un gran desconegut-sobretot per la gent gan- quan entrà a governar, li ha funcionat molt bé l'abraç i la palmadeta en l'esquena, però molta part d'eixe veïnat no sap que és àngel en Plaça i dimoni en casa, en la casa de tots, que és on pega les punyaes sobre la taula.