domingo, 25 de mayo de 2008

Problemes tècnics i de seguretat a l'Auditori


Anit (diumenge 24 de maig) no poguerem gaudir del concert per a dos clarinets solistes OP.91 de F. Krommer que haguera comptat amb la col·laboració de la Banda Simfònica d'Alaquàs. Segons el missatge de mòbil que reberem molts passat divendres: "queda aplazado por cuestiones técnicas y de seguridad del Auditorio".

Un dels intèrprets del concert era l’aldaier, Jose Maria Pérez-Santandreu, professor del Conservatori d'Utiel qui va participar, fa unes setmanes, al XIII Torneo Internacional de Música de Saragossa amb la la Sequenza IXb de Luciano Berio. Allà va obtindre el Diploma de Mèrit. L'altre músic era Xavier Martinez Abad, professor del Conservatori Professional de Requena.


Segons el diari Levante: "Una serie de deficiencias detectadas en una inspección de los sistemas de prevención de incendios del Auditori Nou de Alaquàs han obligado a la Unió Musical y al ayuntamiento, que lo gestionan conjuntamente, a suspender la programación en lo que queda de temporada y buscar recintos alternativos para los conciertos".

Caldrà esperar.

No hay comentarios: