sábado, 3 de mayo de 2008

Naix Converses al Carrer Major. Parlem?

Benvinguts al nou blog d'Alaquàs, un més que es suma als ja existents i que naix només de la curiositat d'experimentar en un nou format de comunicació, desconegut fins ara, per donar a conèixer coses i històries que poden passar desapercebudes per la majoria i conegudes per uns pocs...
Alguns diran "ja hi ha un friky més a la blogsfera", doncs, si ser fryki significa parlar, opinar, apostar per la pluralitat i acabar amb el silenci...si, hi ha un friky més a Alaquàs.
Converses al Carrer Major, de segur, que com tots els que conviuen ara, farà parlar... és la intenció! Que Alaquàs parle, que La Purísima tinga la identitat que es mereix, que els polítics com Vicent Forment, Toni Saura i Rubén Molina-els cite per ser els més actius-opinen i es manifesten lliurement, que els col·lectius també tinguen necessitat d'expresar-se com ara els pescadors o d'altres més, que el fòrum ciutadà estiga viu tot i que siga una inciativa privada al marge del que va existir al seu dia on la participació va ser l'éxit d'aquells encontres entre la ciutadania d'Alaquàs i per sumar-se també a ser un blog que, amb imatges, denuncie les coses, d'una manera respectuosa i amb un to amable.. Per tot això naix CONVERSES AL CARRER MAJOR

El nom de Converses al Carrer Major, vol homenatjar a esta emblemàtica via de la nostra ciutat on s'alça la casa de tots i de totes, el nostre Ajuntament. El nom amb que es bateja pretén recordar tantes colles d'amics i amigues que han crescut als seus antics banquets, menjant pipes i golosines de La Sana. Converses al Carrer Major recorda a les rises d'amics i amigues asseguts a l'antiga font de Sant Francesc de Paula, un carrer que ha fet olor a festa, a punt d'encontre, a viu i que hui ha canviat de direcció, ha menguat i que NO ES LO MISMO!, no creieu?

A partir d'ara teniu un nou punt d'encontre... el blog que homenatjarà l'antic Carrer Major

Parlem?

3 comentarios:

ascolti dijo...

Ja hi ha un friky més a la blogosfera. ;)

Vicent Forment dijo...

Benviguts a la blogsfera i felicitas per obrir una nova finestra de participació ciutadana, una participació cada vegada més necesària al nostre poble.

Rubén Molina Fernández dijo...

Bienvenido al club!!! Ya somos uno más y sumando. Nos vemos por la red...